tennis house

Perched high on a hill in a leafy Brisbane suburb, Tennis House captures the views and outlook from all directions. A circa 1980s architecturally designed home, the interior spaces benefited from soaring ceilings, striking volume and interesting forms. Internally, the house needed an update and the kitchen, being the heart of the home, needed a connection to the ground level recreation spaces. A new terrace added on the eastern side, allowed the kitchen to open up to an outdoor dining area, which also serves as a viewing platform over the extensive gardens.

Anyone for tennis?

key information

renovation and extension

type

completed

build time

2017

15 months

project collaborators

kate mathieson photography

photography

landscape

steven clegg design

yards landscaping

you may also like