Lux House High Res-4.jpg

lux house

The replanning and renovation of this 1970’s brick bungalow on the Gold Coast created an opportunity for a bright and airy open plan living and entertaining areas, with a sunken lounge and elegant kitchen.

The existing bathroom was rearranged to accommodate a separate powder room with luxurious fixtures and decadent tiling. A hardwood trellis structure and sculptural carport nestled between the trees enhances the street appeal whilst providing an additional layer of privacy for the terrace.

key information

renovation and extension

type

completion

build time

2015

3 months

project collaborators

building surveying professionals

certification

kate mathieson photography

photography

builder

wallace + wallace constructions

kakia consulting

structural engineer

lux house.jpg

you may also like