beirnfels house

Located in a leafy street in Brisbane’s inner west, Beirnfels is a 1920’s bungalow which retains its character from the street, yet benefits from a new, contemporary connection to the rear garden. Little of the existing house was modified and the layout of the formal living room, bedrooms and bathroom remain. The kitchen, dining room and internal stair access was reconfigured within the original footprint and a small extension was added to the rear of the house containing a master bedroom suite and covered deck.

 

* This project was completed in collaboration with DC8 Studio

key information

renovation

type

completed

build time

2014

8 months

project collaborators

building surveying professionals

certification

owner

interior design

angus martin

photography

builder

james anthony constructions

ad structure

structural engineer

you may also like